Serdar Aziz Açıklaması 'Fransa'ya Gideceğiz'

Euro 2016 Elemeleri A Grubu maçında Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 yenen ay-yıldızlılarda Serdar Aziz, Fransa’ya gideceklerini inandıklarını söyledi.

Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında deplasmanda Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 yenen A Milli Futbol takımında 2. golü atan Hakan Çalhanoğlu maç sonrası Ankara’da yaşanan patlama nedeniyle futbol konuşmak istemediğini söyleyerek reddetti ve "Futbol hakkında bir şey söyleyemeyeceğim, düşüncemiz Ankara’da. Bu olaylardan dolayı maalesef hepimiz çok üzüntülüyüz. Bir yandan 3 puan aldığımız için biraz seviniyoruz. Bütün ailelere sabır diliyorum ve başımız sağolsun diyorum" ifadesinde bulundu.

Milli oyuncu Serdar Aziz ise iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Son zamanlarda stresli maçlar oynuyoruz. Tabii bunu son dakikaya bırakan da biziz ama bu mutluluğu yaşayacak olan da biziz. Zor günler geçiyoruz ülke olarak. Sahada elimizden gelenin en iyisini yaparak bunu biraz dindirmeye çalıştık. Ülkemizi mutlu etmeye çalışıyoruz, bunu az da olsa yapabildiğimizi düşünüyorum" dedi.

Penaltı pozisyonu öncesinde Caner Erkin’le göz göze geldiklerini ifade eden milli oyuncu pozisyonu, "Caner bir pozisyon önce de bana pas attı, içeriye çıkarmaya çalıştım ama kimse yoktu içeride. Gene Caner’le göz göze geldik, iyi bir pas attı. Rakip de arkadan müdahale etti, hakem iyi yakaladı ve penaltı oldu" şeklinde anlattı.

Serdar Aziz Konya’da oynanacak İzlanda maçı için ise, "İnşallah Konya’da müthiş bir atmosfer olacak. Konya halkı bizi Letonya ve Hollanda maçlarında çok iyi desteklemişti. İnşallah şimdi aynı desteği orada alacağız ve Fransa’ya gideceğiz" yorumunda bulundu.

Kaynak: İHA