Masa Tenisi Açıklaması Kadınlar ETTU Kupası

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 2. tur C Grubu'nun ilk gününde İtalya'nın ASD Tennistavolo Norbello takımını 30 yenerken, Yunanistan'ın YMCA Thessaloniki takımına 31 mağlup oldu

İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası 2. tur C Grubu'nun ilk gününde bir galibiyet ve bir yenilgi aldı.

Cebeci Spor Kompleksi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen grup maçlarının ilk gününde 4 karşılaşma oynandı.

İlk maçında İtalya'nın ASD Tennistavolo Norbello takımıyla karşı karşıya gelen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibini 3-0 mağlup etti.

Gruptaki ikinci mücadelesini Yunanistan'ın YMCA Thessaloniki takımına karşı yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu karşılaşmadan 3-1 yenik ayrıldı.

Grupta oynanan diğer iki maçta ise İspanya'nın CTT Balaguer Villart Logistic takımı, önce YMCA Thessaloniki'yi 3-1, ardından da ASD Tennistavolo Norbello'yu 3-2 mağlup etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, grup maçlarının ikinci ve son gününde yarın CTT Balaguer Villart Logistic ile karşı karşıya gelecek.

- Erkek takımı 2 maçını da kaybetti

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı ise 2. tur D Grubu'nda oynadığı iki maçı da kaybetti.

Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde gerçekleştirilen grup maçlarının ilkinde Çek Cumhuriyeti'nin SF SKK El Nino Praha takımı ile karşılaşan ve rakibine 3-0 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçında ise İspanya'nın Irun Leka Enea Tenis de Mesa takımına 3-1 kaybetti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, gruptaki son maçında yarın ev sahibi Hırvatistan'ın Libertas Marincolor Dubrovnik takımı ile karşılaşacak.

Kaynak: AA