Tvf 2. Ligi

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi Erkekler B Grubu takımlarından Erciş Şekerspor bu yıl ilk kez çıktığı 2. ligde ilk deplasman maçının hazırlıklarının tamamladı.

Erciş Kapalı Spor Salonu’nda son çalışmasının yapan Erciş Şekerspor Voleybol Takımı oyuncuları rakibi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor ile yapacağı ilk maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirttiler. Takım oyuncularının hayli hırslı olduğunun belirten Erciş Şekerspor Voleybol Takımı Antrenörü Cemal Akın ilk deplasman maçına hazır olduklarını belirterek, “Bu hafta maçlarımız başlıyor. Üç, dört aydan beri çalışmalarımızı sürüyorduk. Lige iyi bir hazırlık yaptığımıza inanıyorum. Erciş’i en iyi düzeyde temsil etmek için elimizden gelen tüm gayreti oyuncularımızla birlikte ortaya koyacağız. Bu meyanda oyuncularıma güveniyorum. Motivasyonumuz yüksek düzeyde. Sağ olsun gerek takım başkanımız, gerekse yönetimdeki değerli üyelerimiz bizlere her konuda yardımcı olmaktadırlar. Her şey yolunda maça çıkmayı bekliyoruz” dedi.

Erciş Şekerspor Voleybol Takımı Başkanı Cengiz Baraner ise kendilerinden yardım ve desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar’a Ticaret odası Başkanı İzzet Yağar’ ile Ercişli iş adamlarına şükran borçlu olduklarını söyledi.

Baraner, "Allah nasip ederse Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor ile oynayacağımız maçta sporseverlerden dua bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA