Adana Byz Algomed Lige Hazır

Deplasmanlı Türkiye Erkekler Voleybol Ligi A Grubu’nda Adana’yı temsil edecek Adana BYZ Algomed Spor, lig öncesi son ve en önemli hazırlık maçında Süper Lig takımlarından Gaziantep Şahinbey Belediyesi Spor ile Adana’da yaptığı hazırlık karşılaşmasında 2-2 berabere kaldı.

Sezon öncesi çalışmaları doğrultusunda daha önce yaptığı hazırlık maçlarında Kayseri Melikgazi Belediye Spor’u 3-0, Antakya Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 ve Payas Belediye Spor’u 3-0 yenen ve Gaziantep Şahinbey Belediye Spor ile 2-2 berabere kalarak iyi bir görüntü çizen Adana Byz Algomed Spor, Şahinbey Belediye Spor ile Adana da yaptığı ikinci hazırlık maçında da 2-2 berabere kaldı.

Kulüp başkanı Av. Ertuğrul Doğaner, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını belirterek, “Yaptığımız hazırlık maçlarında takımımızın aldığı sonuçlar lige hazır olduğumuzu gösteriyor. Her gün daha iyiye gidiyoruz. Yeni sezona 4 Ekim 2015 Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye Spor maçı ile start vereceğiz. Bu maçı da alarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Her mevkide yeterince bol alternatifimiz var. Bu kadro yapısı ile başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu yıl noktayı koymak için çok çalışacağız. Teknik heyet ve sporcu kardeşlerimizle çok çalışarak İnşallah başaracağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA