Sneijder 2016 yılında ayrılacak mı?

Son zamanlarda alacakları konusunda sıkıntılar yaşayan Wesley Sneijder ile Juventus arasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sneijder 2016 yılında Galatasaray'dan ayrılacak mı?

İtalya medyasında sık sık adından bahsedilen Juventus'un da talip olduğu Wesley Sneijder, yıldızının parladığı İtalya'ya gitmek istiyor. Galatasaray'ın başarılı 10 numarası İtalya'ya gitmeye sıcak bakarken Sarı-Kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak henüz Sneijder'i satmayı düşünmediklerini ifade etti.
Öte yandan Wesley Snejder'in manejeri Guido Albers yaptığı açıklamada, Juventus'un ve Galatasaray'ın arasında Sneijder için bir pazarlığın olmadığını belirterek, yıldız futbolcunun 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Juventus'ta oynamasını istediğini söyledi.
Juventus'un Sneijder'a talip olmasının ardından Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın yıldız futbolcuyu satmayı düşünmedikleri sözleri üzerine konuşan menajer Guido Albers, Galatasaray'ın Sneijder için 20 milyon Euro belirlediğini bildiklerini söyleyerek, Sarı-Kırmızılı takımda ödemelerin de artık sorunsuz olduğunu dile getirdi.
Ancak menajer Albers, Sneijder'in İtalya'da oynamasını tercih ettiğini söyledi.
Guido Albers'ın açıklamaları Galatasaray'ın 10 numarasının 2016 yılında futbol hayatına İtalya'da devame edeceği yönünde. Sneijder için 20 milyon Euro'nun altına inmeyecek gibi görünen sarı-kırmızılı takım yıldız futbolcu için 20-25 milyon Euro değer belirlediği öğrenildi.