Galatasaray’da Sneıjder Bilmecesi Sürüyor

Galatasaray’da uzun süredir Juventus ile ismi anılan Wesley Sneijder bilmecesi sürüyor.

İtalyan ekibinin temsilcilerinin yarın sarı-kırmızılı yöneticiler ile masaya oturacağı iddia edilirken, Abdurrahim Albayrak ise, Sneijder’ı satma düşüncelerinin olmadığını açıkladı.


Ligin ikinci yarısı için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’ın geleceği de merak konusu oldu. Sneijder ve menajerinin İtalya ekibi Juventus ile el sıkıştığı ve iki kulübün yöneticilerinin yarın İstanbul’da görüşme yapacağı iddia edilirken, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise Sneijder'ı 20 milyon Euro'nun altına satma düşüncelerinin olmadığını söylemişti.

“20 MİLYON EURO’NUN ALTINA SATMAYIZ”
Katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Albayrak, “Sneijder’ın sözleşmesinde 20 milyon Euro maddesi var. Kesinlikle bu paranın altına satmayı düşünmüyoruz. Sneijder bizim oyuncumuz ve Türkiye'de çok mutlu. İkinci yarıda da kadromuzda olacak" ifadelerini kullandı.

SNEIJDER: “EN BÜYÜK CİMBOM”
Öte yandan yıldız oyuncu sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir video ile adeta transfer dedikodularına yanıt verdi. Sneijder’ın bir araçta seyir halindeyken çektiği videoda kameraya ‘En büyük Cimbom’ ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA