Fethiyespor Transfer Çalışmalarını Gizli Tutuyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor'da devam eden transfer çalışmaları, kulüplerin bonservis fiyatlarını artırmaları nedeniyle gizli tutuluyor.

Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Okan Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın lig hazırlıkları ile ara transfer çalışmalarını Antalya'nın Kemer ilçesinde sürdürdüğünü söyledi.

Kulüplerin bonservis fiyatlarını yükselttiği için bazı transferleri gizli tutuklarını belirten Uysal, lacivert-beyazlı takımın eski oyuncularından Yani Malatyaspor'da oynayan Emre Öztürk ile görüştüklerini ifade etti.

Uysal, ismini daha sonra açıklayacakları 6-7 oyuncunun takımla antrenmana çıktığını, lige sağlam tutunmak için çalışmaları titizlikle yürüttüklerini dile getirdi.
Kulübe gelen gelen futbolcularla takımın pas trafiğinin yükseldiğini kaydeden Uysal, "3 hazırlık maçı oynadık. Gol pozisyonu sayımızı artırmamızın yanında daha fazla gol atar duruma geldik. Altyapıdan getirdiğimiz 6 oyuncu ile kadroyu 27'ye yükselttik. Kamp sonunda yeni en az 6-7 oyuncuyu daha Fethiyespor kadrosuna katmış olacağız" dedi.

Lacivert-beyazlı takımın pazar günü deplasmanda oynayacağı Menemen Belediyespor maçına Antalya'dan gideceğini bildiren Uysal, ikinci yarının ilk maçında puan ya da puanlar çıkartarak güzel bir başlangıç yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA