Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Torunoğulları Açıklaması

BeşŸiktaşŸ Kulübü Yönetim Kurulu ǜyesi Erdal TorunoğŸulları, İsveç'in AIK takımından kadrolarına kattıkları Alexander Milosevic'i Anderlecht ve Lazio'nun da transfer etmek istediğŸini, ancak 22 yaşŸındaki futbolcunun kendilerini tercih ettiğŸini söyledi.

Erdal TorunoğŸulları, siyah-beyazlıların ara transferde renklerine bağŸladığŸı ilk isim olan Milosevic'le ilgili kulübün internet sitesine değŸerlendirmelerde bulundu.
Transferin BeşŸiktaşŸ'a hayırlı olmasını dileyen siyah-beyazlı yönetici, "Takımımıza iyi bir oyuncu kazandırdık. Uzun süredir takip ettiğŸimiz bir oyuncuydu. Yurt dışŸında gönüllü izleme ekiplerimiz var. Onların tavsiyesi izleme komitesindeki Fikret Demirer'in onayıyla kendisiyle ekim ayı sonunda görüşŸmelere başŸladık. Yılın son gününe kadar görüşŸmeleri gizli yürüttük" ifadelerini kullandı.

- "Yankı uyandıracak futbolcu"

TorunoğŸulları, Milosevic'in gelişŸime açık bir futbolcu olduğŸunu da vurgulayarak, "Anderlecht ve Lazio kulüpleri oyuncuyla ilgileniyordu. Anderlecht, bizim önerdiğŸimiz ücrete yakın bir ücret önerdi ama oyuncu BeşŸiktaşŸ'ı tercih etti. Kendisiyle yaptığŸımız görüşŸmede BeşŸiktaşŸ'ı çok iyi bildiğŸini, birçok BeşŸiktaşŸlı arkadaşŸının olduğŸunu belirtti.

Gelecekte futbol dünyasında yankı uyandıracak bir futbolcuyla anlaşŸtığŸımızı söyleyebilirim. BeşŸiktaşŸımıza hayırlı olsun" değŸerlendirmesinde bulundu.
 

Kaynak: AA