Yeni takımı belli oldu

Gökhan Zan Sivasspor ile anlaştı.

Sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan ve forma şansı bulmakta bir hayli zorlanan Galatasaraylı oyuncu Gökhan Zan Sivasspor ile anlaştı.

Roberto Carlos ile yolları ayırdıktan sonra takımın başına Sergen Yalçın'ı getiren Sivasspor yönetimi, ligin 2. yarısında düşme hattından kurtularak yukarılara tırmanmak için transfer harekatını da başlattı. Sivasspor'un renklerine bağladığı ilk isim ise Galatasaray'ın müzmin sakatı Gökhan Zan oldu.

Bir dönem kadro dışı bırakılan ardından affedilse de takıma giremeyen tecrübeli stoper ile görüşen Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Gökhan ZanSivas' a gelmesi konusunda ikna etti. Gökha Zan ise Galatasaray yönetimi ile bir araya gelerek Sivasspor'a gitmek için izin isteyecek.

4 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI
Bir yandan transfer edilecek isimleri belirleyen Sivasspor yönetimi bir yandan da gönderilecek oyuncuların listesini çıkardı. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz gidecek oyuncu isimlerini basın mensupları ile paylaştı. Sivasspor yeni teknik adam Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda Ahmet Şahbaz, Berk Neziroğluları, Cihan Özkara ve Macauley Chrisantus ile yolları ayırdı.

Başkan Mecnun Odyakmaz devre arası transfer döneminde 4 futbolcu transfer edeceklerini de sözlerine ekleyerek isimlerin henüz netleşmediğini söyledi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın ise Galatasay'dan Yekta Kurtuluş'u da istediği biliniyor.