Erkan Zengin transferinde sıcak gelişme

Trabzonspor Erkan Zengin transferine son noktayı koydu.

Eskişehirsporlu Erkan Zengin ile görüşen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal olumlu sonuç alamayınca Trabzonspor bu futbolcunun transferinden vazgeçti.

Erkan Zengin alacaklarına karşı bonservisini Eskişehirspor'dan alacağını iddia ederek Fenerbahçe ile görüşmelere başlamıştı. Ardından bu oyuncunun alacaklarını ödeyen Eskişehirspor, Erkan Zengin İçin Trabzonspor ile görüşüldüğünü belirtmişti. Bu gelişmenin ardından kenti terk eden genç oyuncu İstanbul'a gelmişti. Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmezse İsveç'e döneceğini de dile getiren Erkan Zengin, kulübü Eskişehirspor'u da zora soktu.

Erkan Zengin'i renklerine bağlamak isteyen Trabzonspor ise teknik direktör Ersun Yanal aracılığıyla yıldız futbolcu ili bur görüşme gerçekleştirdi. Ancak yapılan görüşmeden olumlu bir sonuç çıkmayınca bordo mavili ekip Erkan Zengin transferinden vazgeçti.

Trabzonspor'un devreden çıkmasıyla birlikte Fenerbahçe Erkan Zengin transferinde önemli bir engeli de geride bırakmış oldu. Eğer Fenerbahçe ve Eskişehirspor malı konularda anlaşırlarsa Erkan Zengin ligin ikinci yarınsında Fenerbahçe'de top koşturacak.

Sezonun ilk yarısını lider olarak kapatan Fenerbahçe'de başka transfer yapılıp yapılmayacağı da merak konusu. Ozan Tufan ve Serdan Aziz'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin bu iki futbolcu için Bursaspor'un kapısını çalması bekleniyor.