Hacettepe Yeniden Seçkin Topçu'ya Emanet

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Hacettepe'de genel menajerliğe yeniden uzun dönem mor-beyazlı ekipte görev yapan Seçkin Topçu getirildi.

Topçu, AA muhabirine yaptı açıklamada, Gençlerbirliği'nde üstlendiği genel menajerlik görevini tamamlayarak, daha önce uzun yıllar yöneticilik yaptığı Hacettepe kulübünde yeniden çalışmaya başladığını ifade etti.

Kırmızı-karalı kulübün gençler ve altyapıdan gelen futbolculardan oluşan kadrosunun Spor Toto Süper Lig'de sezonun 16 maçlık periyodundaki performansının Türk futbolunun yeni yapılanmasına ilişkin ipuçları verebileceğine dikkati çeken Topçu, "Genç oyuncularımızın A takımda başarılı olmalarının arkasında en çok İlhan Cavcav tarafından korunan ve desteklenen altyapı sistemimiz vardır. Gençlerbirliği ve Hacettepe bir projedir. Hangi futbolcuların 5 yıllık süreçte hangi takımlardan geçerek Gençlerbirliği seviyesini yakalayabileceği şimdiden belirlenmiş durumda" diye konuştu.

Gençlerbirliği'nin ligdeki performansında sezon başında kırmızı-karalı ekibe gelen İrfan Can Kahveci, Berat Tosun, Halil İbrahim Pehlivan, Ahmet Oğuz ve Çağrı Bülbül ile altyapıdan yetişen diğer futbolcuların rolünün bulunduğunu kaydeden Topçu, şunları söyledi:
"Bu genç oyuncularla yakaladığımız başarı bireylerin değil başta altyapı hocalarımız olmak üzere tüm Gençlerbirliği camiasına aittir. Hacettepe, gençlerimiz için Gençlerbirliği yolunda önemli bir köprüdür. Herkes bilirki başkanımız İlhan Cavcav'ın Gençlerbirliği mesaisi 24 saat üzerinden ayarlanmıştır. Başkanımıza Gençlerbirliği mesaisinde 24 saat destek sunmaya devam edeceğim. Gençlerimizi, futbolun yanında diğer sosyal ve kültürel aktiviteleri yaşayan, hayatın diğer alanlarında da var olmayı başaracak bireyler olarak hazırlamaya gayret ediyoruz. Hacettepe bu felsefemizi hayata geçirme ve proje anlamında çok önemli bir köprü. Ben de başkanımızın tecrübeleri ışığında bu önemli görev için elimden geleni sonuna kadar yapacağım."

Kaynak: AA