Derbi Maçın Ardından

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş karşısında aldıkları derbi galibiyetinin camialarına hayırlı olmasını diledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve 2-0 kazandıkları maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde iyi bir ekip olduklarını dile getirerek, "İki sene üst üste şampiyon olduğumuzda da böyle iyi bir ekip olmuştuk. Allah'ıma şükürler olsun aynı ruhu yakaladık. Bu galibiyet camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Karşılaşmanın iyi geçtiğini anlatan Albayrak, "Beşiktaş Kulübü Başkanı ve bütün yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi ağırladılar, beraber yemek yedik. Bir derbiydi, kazanan biz olduk" diye konuştu.

Albayrak, Hamzaoğlu'na teşekkür ettiğini ifade ederek, "Gördüğünüz gibi Hamzaoğlu ile 4 galibiyet, 1 beraberlik aldık. Bu da muhteşem bir başarı. Dün akşam Duygun başkanımız bizi yalnız bırakmadı. Hep beraber bir restoranda moral yemeği yedik. Bundan sonra da böyle yemekler düzenleyeceğiz. Ayrıca bizi bugün taraftarlarımız da Florya'dan uğurladı. Onların da galibiyette payı var. Onlara da çok teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

- "Futbolcular inanılmaz kolaylık gösterdi"

Abdurrahim Albayrak, geçen hafta yaptıkları toplantıda futbolcuların kendilerine mali konular başta olmak üzere birçok konuda kolaylık gösterdiğini anlatarak, şunları kaydetti:
"Kulübümüze göstermiş oldukları kolaylık için başta Selçuk, bütün kardeşlerime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bize hepsi çok kolaylık gösterdi. Tek kelime yapmadılar ve bunun için takımdaki tüm futbolculara teşekkür ediyorum. Bütün futbolcu kardeşlerim geçen yapmış olduğu toplantıda mali konuda olsun diğer konularda olsun bize inanılmaz kolaylıklar gösterdiler. Bana 'Sen nasıl istiyorsan öyle olsun' dediler. Mali konuda olsun sözleşme konusunda olsun yardımcı oldular. Bütün futbolcu kardeşlerime, kirada olanlara, oynayıp oynamayan hepsine teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Huzurunuzda Galatasaray camiasının da bunu bilmesini istiyorum. Bize en ufak pürüz çıkarmadılar. Sneijder'inden, Melo'undan, Telles'inden, Muslera'sına varana kadar hiçbir kelime söylemeden herkes imzalarını attı."
Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ise önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Derbi maçta rakip sahada 3 puan aldığımız için mutluyuz. Önemli olan lig sonundaki konumumuz; ama devre arasına galibiyetle girdiğimiz için mutluyuz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA