Tkbl'de Maçın Ardından

56 yenen Orduspor'un başantrenörü Alper Durur, ligde ilk deplasman galibiyetini aldıklarını söyledi.

Durur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, her iki takım için önemli olan maçı kazandıkları için mutlu olduğunu belirtti.

Deplasmanda galip gelen sporcularını kutladığını belirten Durur, şöyle devam etti:
"Öncelikle zor bir atmosferdi. Karşılaşmada her iki takım için de kolay olmadı. Osmaniye'nin kadrosu küçümsenemeyecek bir kadro. Bizim kadromuza da güveniyoruz. Takım olarak deplasmanda maç kazanamıyorduk, bu bizim ligde ilk deplasman galibiyetimiz oldu. Bizim açımızdan önemli. Orduspor'un ligin alt tarafından kurtulup play-off hesapları yapması adına önemli bir maçı kazandık. Sporcularım çok iyi mücadele etti. Çok iyi savunma yaptık. Maç ortalaması olarak 65 sayı ile oynuyoruz. Önümüzde zorlu Galatasaray maçı var. O maça da iyi hazırlanacağız."
- Osmaniye Gençlik cephesi
Osmaniye Gençlik Baş Antrenörü Aydın Uğuz maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirtti.

Rakibi tebrik ettiğini ifade eden Uğuz, "Sahamızdaki bu maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Orduspor'u kutluyorum. Osmaniye'de deplasman takımı gibi oynamamamız gerekiyor. Takım olarak basketbol dışı etkenlerle uğraşmaktan sıkıldık. Bazı sebeplerden dolayı takım olarak kendimizi basketbola veremiyoruz. Bir masa saatini bile tutamıyoruz. İkinci yarı başladı, hala ben saha kenarında masa ile uğraşıyorsam bu işler böyle olmaz" dedi.

Kaynak: AA