Mersin İdmanyurdu'nda Beşiktaş Mesaisi Başladı

Spor Toto Süper Lig ekibi İçel İdmanyurdu, bu hafta Ankara'da yapacağŸı BeşŸiktaşŸ maçının hazırlıklarına başŸladı.

Teknik direktör Rıza LJalımbay yönetiminde Macit ǖzcan Spor Kompleksi'nde çalışŸan kırmızı-lacivertli oyuncular, hafif koşŸu ve ısınma hareketleriyle idmana başŸladı.
Daha sonra dar alanda pas çalışŸması yapan İçel İdmanyurdulu futbolcular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.
SakatlığŸı devam eden Oktay Delibalta ile milli takımda olan Nakoulma antrenmana katılmazken, Vederson takımdan ayrı düz koşŸu yaptı. Sakatlıkları bulunduğŸu için önceki günkü idmana katılamayan Sinan KaloğŸlu ve Welliton ile Serkan Balcı da takımla birlikte çalışŸtı.
Serkan Balcı ve Vederson'un son durumlarının maç günü belli olacağŸı öğŸrenildi.
Bu arada, teknik direktör Rıza LJalımbay'ın defans oyuncusu Efe Halil ǖzarslan ile uzun süre konuşŸtuğŸu ve çeşŸitli uyarılarda bulunduğŸu görüldü.

- LJalımbay sakatlıklardan yakındı
LJalımbay, gazetecilere yaptığŸı açıklamada, dün Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları Bursaspor maçına yedek ağŸırlıklı bir kadroyla çıktıklarını söyledi.

Bu yıl kupa ile ligi birlikte götürme şŸansları olmadığŸını belirten LJalımbay, "Bizim bu yıl tek hedefimiz ligde iyi bir yerde olmak. Yani ilk 10'un içi bizim için ideal. ǖnümüzdeki yıl tabi ki kupaya da gideceğŸiz ligde de çok iyi yer için mücadele edeceğŸiz. Bizim hem kupa hem ligi götürmemiz mümkün değŸil" dedi.

BeşŸiktaşŸ maçı hazırlıklarına başŸladıklarını ifade eden LJalımbay, şŸöyle konuşŸtu:
"En az 5-6 tane sakat arkadaşŸımız var. BeşŸiktaşŸ'la 3 ihtimalli bir maç oynayacağŸız. Her şŸey olabilir. şžimdi tek sıkıntımız sakatlık. Vederson, Serkan Balcı, Oktay Delibalta ve Sinan KaloğŸlu'nun sakatlıkları var. Nakoulma belki maça yetişŸecek. BeşŸiktaşŸ takımı bu yıl mükemmel bir hava yakaladı. Ankara'da mükemmel bir taraftar desteğŸiyle oynuyorlar. Maçın zorluğŸunu biliyoruz ama biz oradan iyi bir şŸekilde çıkacağŸız. En son oynadığŸımız lig maçı sıradan bir maç değŸildi. Oradan da galibiyetle dönebilirdik. Sakat arkadaşŸlarımız maça yetişŸirse istediğŸimizi alacağŸız."
 

Kaynak: AA