Galatasaray, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5. haftasında yarın EskişŸehirspor ile yapacağŸı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Hamza HamzaoğŸlu yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleşŸtirilen antrenmanda futbolcular, taktik çalışŸmalar yaptı.
Sarı-kırmızılı ekibin EskişŸehirspor kafilesi açıklandı. Sakatlıkları bulunan Semih Kaya ve Burak Yılmaz ile Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takımı forması giyen Aurelien Chedjou'nun yanı sıra, bir çok as futbolcu kadroya alınmadı.
Teknik direktör Hamza HamzaoğŸlu, Fernando Muslera, Sinan Bolat, Felipe Melo, Wesley Sneijder, Umut Bulut ve Sabri SarıoğŸlu'nu EskişŸehirspor kafilesine dahil etmezken, 18 kişŸilik kadroda, Eray İşŸcan, Alperen Uysal, Alex Telles, Hakan Balta, Koray Günter, Emre Can CoşŸkun, Tarık LJamdal, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Bruma, Yasin ǖztekin, Olcan Adın, Yekta KurtuluşŸ, Birhan Vatansever, Emre LJolak, Sinan GümüşŸ ve Goran Pandev'e yer verdi.
Galatasaray takımı, EskişŸehirspor ile yarın yapacağŸı müsabaka için akşŸam saatlerinde özel bir uçakla bu kente gidecek.
 

Kaynak: AA