Kasımpaşa Kulübü'nün Eski Başkanı Yıldırım Açıklaması

KasımpaşŸa Sportif Faaliyetler Aşž Yönetim Kurulu BaşŸkanlığŸı'ndan ayrılan Zafer Yıldırım, işŸlerinin yoğŸunluğŸu nedeniyle görevi bıraktığŸını açıkladı.

Yıldırım, lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinde yaptığŸı açıklamada, KasımpaşŸa'nın, Turgay Ciner başŸkanlığŸında hedeflerine ilerleyeceğŸine inandığŸını belirterek şŸu ifadelere yer verdi:
"Sevgili dostum Turgay Ciner ile yola çıkmışŸ olduğŸum KasımpaşŸa projesinde mevcut işŸlerimin yoğŸunluğŸu nedeniyle resmi olarak bu dönemde yer alamayacağŸım. Esasen benim için bu projede değŸişŸen tek şŸey başŸkanlık etiketidir. KasımpaşŸa'nın sayın Turgay Ciner başŸkanlığŸında bundan sonra da en başŸından itibaren birlikte belirlemişŸ olduğŸumuz model kulüp olma yolunda hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğŸine ve beklediğŸimiz başŸarılara kavuşŸacağŸına inancım sonsuzdur. Bu yolda üzerime düşŸen görevi tüm kalbim ve imkanlarımla kulübümüz ve sporcularımız için bundan sonra da yapacağŸımı ve KasımpaşŸa ruhunun ve modelinin yerleşŸmesi doğŸrultusunda tüm desteğŸimi vereceğŸimi belirtmek isterim."
 

Kaynak: AA