Tofaş’tan Miniklere Ziyaret

Yaptığı okul ziyaretleriyle minik yürekleri basketbol sevgisiyle doldurmayı başaran Tofaş Spor Kulübü, Özlüce Doğa Koleji Okulu öğrencileriyle bir araya geldi.


Türkiye Basketbol Ligi 16. haftasında yarın deplasmanda NSK Eskişehir Basket'e konuk olacak olan Tofaş Spor Kulübü’ün genç oyuncuları Yiğit Arslan, Mert Çevik ile Pazarlama Sorumlusu Nedim Hızlıateş, Özlüce Doğa Koleji'nde panele katıldı.

Kalabalık bir ortamda gerçekleşen panelde öğrenciler kırmızı-beyazlı ekibin sporcularına gösterdiği ilginin yanı sıra çeşitli sorular yöneltti.

Bir öğrencinin genç oyunculara sorduğu, “Basketbol size ne kattı ve neden bize tavsiye edersiniz?” sorusu hem sporculardan hem de salondaki öğrencilerden alkış alırken, Yiğit Arslan, “Basketbol size bir arada oynamayı, arkadaşlığı ve paylaşmayı öğretir” şeklinde cevap verdi. Mert Çevik ise ek olarak, “Sadece saha içinde değil aynı zamanda saha dışında da size katkı sağlar. Sosyal bir kişiliğe sahip olmanızı sağlar” diye cevap verdi. Öğrencilerin en çok merak ettiği konu ise başarılı sporcuların ayakkabı numaraları ve boyları oldu. Ziyaret sonunda Yiğit Arslan, Mert Çevik ve Pazarlama Sorumlusu Nedim Hızlıateş, Özlüce Doğa Koleji Öğrenci Meclisi temsilcileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenciler son zamanların popüler fotoğraf çekim şekli olan 'Selfie' çekinmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: İHA