Özak’tan Kağıtspor Kulübü Başkanı Yücel’e Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kağıtspor Kulübü Başkanı İslam Yücel’i ziyaret etti.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kağıtspor Kulübü Başkanlığı’na seçilen İslam Yücel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni görevinde Yücel’e başarılar dileyen Özak, Kağıtspor ’un pek çok dalda başarılara imza attığını, kulübün sosyal sorumlulukta da üzerine düşeni yaptığını belirtti.

Sporun insan hayatında önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan Vekili Zekeriya Özak, “Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan korunmaları ve sosyal yönlerinin gelişmesi sporla mümkün olmaktadır. Jimnastik, yüzme gibi sporlarla beden enerjilerini atan çocuklar, satrançla da beyin gelişimlerine katkı sağlıyorlar” dedi.

Kağıtspor Kulübü’nün her geçen gün başarı çıtasını yükselttiğini dile getiren kulüp başkanı İslam Yücel de, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün 2014 yılında uluslar arası arenada ve Türkiye’de toplam bin 792 derece elde ettiğini vurguladı. Kulüp başkanı Yücel, “Kulübümüz 192 derecenin 657’sinde birincilik, 519’unda ikincilik ve 616’sında ise üçüncülük elde etti. 2014 istatistiklerine göre Türkiye ferdi şampiyonlarında 240, uluslar arası resmi şampiyonalarda 52, Türkiye kulüpler şampiyonalarında 23, dünya ferdi şampiyonlarında 5, Avrupa ferdi şampiyonlarında ise 5 derece elde ederek büyük bir başarı sağladı” dedi.

Kulüp başkanı Yücel, “Geçtiğimiz yıl içerisinde 37 bin 489 olan lisanlı sporcu sayısını, bugün itibari ile 51 bin 153’e çıkaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübümüz alt yapıda ve üst düzeyde başarıdan başarıya koşuyor. Türkiye’nin en büyük kulüpleri arasında gösterilen Fenerbahçe ve Galatasaray’ın sadece 9 aktif branşı bulunmasına rağmen, kulübümüz 28 branşta faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürüyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA