Kağıtspor Guinness Rekorlarına Aday

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, 2014’de olduğu gibi 2015 yılında da rekorların peşinde koşacak.


51 bin 153 sporcusuyla Türkiye’nin en çok lisanslı sporcusuna sahip kulübü olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, bu sayıyla Türkiye’deki 637 ilçe nüfusunu geride bırakarak rekora koşuyor. Birçok ilçenin nüfusunu geride bırakan Kağıtspor Kulübü, 2015 yılında da 45 bin sporcuyu daha kadrosuna katarak, Guinness rekorlar kitabına girmek istiyor. 28 Branşıyla Türkiye’nin en çok aktif branşına sahip olma özelliğini de taşıyan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, Guinness rekorlar kitabına girerek adını tüm Dünya’ya duyurmak istiyor.

Konula ilgili olarak Kulüp Başkanı İslam Yücel, yaptığı açıklamada, 1937'de kurulan tarihi başarılarla dolu köklü bir kulüp olarak, her geçen gün daha da büyüyoruz. Zaten sporcularımızın Dünya çapında elde ettiği başarılarla, kulübümüz bilinen bir kulüp. Bu başarılarla birlikte Dünya’nın en çok sporcusuna sahip olmak için bir mücadelemiz var. Bunun için Hedefimiz doğrultusunda bu sayıya ulaşarak Guinness yetkililerini çağıracağız. Rekorlar kitabına da girerek, bu sayede adımızı Dünya’ya bir kez daha duyuracağız” dedi.

Öte yandan kulüp Başkanı İslam Yücel, daha sonra yapılan idmanları Kulüp yöneticisi Yasin Özlü ve Spor Şube Müdürü Doğa Ergün ile birlikte izleyerek sporculara şampiyonlar öncesi başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak: İHA