Tffhgd Diyarbakır Şube Başkanlığı’na Bir Kez Daha Nihat Mızrak Seçildi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Diyarbakır Şubesi Başkanlığı’na Nihat Mızrak ikinci kez seçildi.


Uzun yıllardan beri Süper Lig’de hakemlik yapan Nihat Mızrak, TFFHGD Diyarbakır Şubesi’nin başkanlığına ikinci kez seçildi. Bağlar Gençlik Merkezi’ndeki kongrenin açılışına uzun yıllar Diyarbakır’da görev yapan MHK eğitmeni Sebahattin Şahin ile TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, TÜFAD Şube Başkanı Samet Karakaş ve Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi Dayan ile çok sayıda spor adamı katıldı.

“SİZİ SÜPER LİG’DE GÖRMEK İSTİYORUM”
Kısa bir değerlendirme yapan Sebahattin Şahin, “Diyarbakır’da 4 yıl görev yaptım. Hayatımın en güzel yıllarıydı. Bizden sonra başarıyla görev yapan hakemlerde katkımız olduysa ne mutlu bize. Ben kendimi her zaman yüzde elli Diyarbakırlı olarak ifade ediyorum ve bundan gurur duyuyorum. Süper Lig maçlarında gözlemcilik yaparken, sizleri de karşımda hakem olarak görmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“CAMİAMIZ ÇIKARCILARI BARINDIRMAYACAK”
Tek adayla yapılan seçimde kullanılan 59 oyun 52’sini alan Nihat Mızrak yeniden başkanlığa seçildi. 7 oy ise geçersiz sayıldı. Seçimden sonra teşekkür konuşması yapan Nihat Mızrak, kişisel çıkarları için camiayı huzursuz etmeye ve bölmeye çalışanlara müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Mızrak, “Sorunların konuşulacağı yer burasıdır. Kimse başka yollarla camiamızı yıpratamayacak, kendi çıkarları uğruna zarar veremeyecek. Burası er meydanıdır, aday olmak isteyen gelip aday olacak. Diyarbakır hakem camiası bundan sonra güçlenerek yoluna devam edecektir. Ben tek başıma bir şey ifade etmiyorum. Hep beraber başaracağız” dedi.

Kaynak: İHA