Osmanlıspor, Antalyaspor Maçına Hazır

PTT 1. Lig takımlarından Osmanlıspor, yarın sahasında Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Ligde 2. sırada yer alan başkent temsilcisi, en yakın takipçisi Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi son çalışmasını teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde Batıkent Tesisleri'nde gerçekleştirdi.
Hafif tempoda geçen antrenmana sakatlığı tam olarak düzelmeyen savunma oyuncusu Ahmet Görkem Görk katılmadı. Görk, takımdan ayrı koşu çalışmalarına devam etti.
Osmanlıspor ile Antalyaspor arasındaki karşılaşma, yarın saat 18.30'da Osmanlı Stadı'nda oynanacak. Evsahibi takımda sarı kart cezalısı Bakary Soro takımını yalnız bırakacak.

- "Devre arasına lider girmek istiyoruz"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Vural, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, devre arasına lider girmek istediklerini söyledi.

Ligdeki sıralama açısından Antalyaspor maçının önemine dikkati çeken Vural, "Lider Kayserispor da Karşıyaka ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Takımımın Antalyaspor'u yeneceğine inanıyorum. Kayserispor'un puan kaybetmesini ve liderliği tekrar ele geçirmeyi istiyoruz" dedi.

Vural, Antalyaspor maçı öncesi 11 antrenman yaptıklarını ve iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade ederek, "Zaten tanıdığımız bir oyuncu grubuydu. Şimdi ise takıma daha fazla hakimiz. Çalışmalarımızın karşılığını görüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. İnşallah yarın bir sürprizle karşılaşmayız ve sahadan kazanarak çıkan takım oluruz" diye konuştu.

Kaynak: AA