Fenerbahçe Ülker-cska Moskova Maçının Ardından

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova mağlubiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, "Küçük detaylar maçın sonucunu belirledi.

Oyuncularımın performansından çok mutluyum" dedi.


Fenerbahçe Ülker, Turkish Airlines Euroleague Top 16 F Grubu’ndaki ilk maçında sahasında CSKA Moskova’yı ağırladı. Normal süresi 74-74 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmayı CSKA Moskova uzatmalarda 84-81 önde tamamladı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Geçen seneyle neredeyse rakiplerimiz aynı. Avrupa'nın en iyi takımlarından biriyle oynadık. Uzatmaya giden maçlarla ilgili yorum yapmak zor oluyor. İki kere kazanma şansınız oluyor. Her zamanki gibi küçük detaylar maçın sonucunu belirledi. Oyuncularımın performansından çok mutluyum. 13 maçımız daha var. Aynı şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

CSKA MOSKOVA CEPHESİ
CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis ise iyi bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, "Oyuncular çok yüksek seviyede basketbol oynadılar ve buradaki taraftarlar için seyri çok güzel bir maç ortaya çıkardılar. Uzatmaya giden maçlarda iki tarafında şansı eşittir. Fenerbahçe Ülker'in de kazanma şansı vardı. Kritik noktalarda biz daha çok karakter gösterdik. Fenerbahçe Ülker'in öne geçtiği zamanlarda toparladık. Onlar da çok güzel maç çıkardı ortaya" diye konuştu.

Kaynak: İHA