Erkan Zengin Fenerbahçe'de

Eskişehirspor'un 29 yaşındaki yıldız futbolcusu Erkan Zengin, Fenerbahçe ile anlaştı.

Erkan Zengin Fenerbahçe'de
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki Erkan Zengin savaşında sarı lacivertli kulüp bir adım öne geçti.Erkan Zengin, Fenerbahçe ile el sıkıştı.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ise, Erkan'ın bütün alacaklarını ödediklerini belirterek, "Biz istemedikten sonra hiçbir yere gidemez" dedi.

Türk asıllı İsveçli futbolcu, bu sabah menajeri Hakan Şirin'le birlikte Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun ofisine giderek, transfer görüşmesi yaptı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın da kadrosunda görmek istediği başarılı futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandı.

Erkan Zengin'in Eskişehirspor'dan alacağı 800 bin Euro'dan vazgeçmesiyle ile birlikte Fenerbahçe de sarı siyahlı kulübe 500 bin Euro ödeyecek. Böylece toplam 1 milyon 300 bin Euro karşılığında yıldız futbolcu Fenerbahçeli olacak.

Erkan, transfer sezonunun başlamasının ardından (6 Ocak) Fenerbahçe forması giyebilecek. Futbolcu, sarı lacivertli kulübe 500 bin Euro'ya mal oldu.

İsveç kulübü Hammarby'nin altyapısından yetişen Erkan Zengin, 2009 yılında Beşiktaş'a gelmişti. Zengin, burada forma şansı bulamayınca 2010 yılında Eskişehirspor'a transfer olmuştu.

BAŞKAN HOŞCAN: ERKAN'IN PARASINI ÖDEDİK
Bu arada Erkan Zengin'in transferiyle ilgili NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, yıldız oyuncunun bütün alacaklarını ödediklerini belirterek, "Erkan'ın sezonun ilk yarısı itibariyle alacakları vardı. Son gün pazartesi olmasına rağmen biz paranın tamamını ödedik. Erkan Eskişehirspor'un mukaveleli oyuncusudur" dedi.

"FENERBAHÇE TEKLİF YAPMADI, TRABZONSPOR'LA GÖRÜŞECEĞİZ"
Fenerbahçe'nin Erkan Zengin konusunda herhangi bir başvurusunun olmadığını belirten Hoşcan, "Erkan için sadece Trabzonspor'un bir teklifi oldu. Pazartesi onlarla görüşeceğiz ve gerekeni yapacağız. Biz istemedikten sonra Erkan'ın bir yere gitmesi mümkün değil" diye konuştu.