Beşiktaş Galatasaray maçı öncesi borcunu istedi

Beşiktaş Galatasaray maçı öncesi borcunu isteyen Prandelli, alacağını aldı. Galatasaray ile yolları ayrılan Prandelli, alacağı yüzünden FIFA'ya gitmeye hazırlanırken Sarı-Kırmızılı yönetim İtalyan hocaya olan borçlarını ödedi.

Galatasaray ile sözleşmesi fesh edilen ancak yardımcılarının ve kendisinin alacaklarının ödenmemesi nedeni ile FIFA'ya gitmeye hazırlanan Cesare Prandelli, Galatasaray kulübünden tüm alacaklarını tahsil etti.
Yerine Hamza Hamzaoğlu getirilen tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılı takıma avukatları aracılığı ile ihtarname gönderip 31 Aralık 2014 tarihine kadar parasının ödenmemesi durumunda FIFA'ya başvuracağını bildirmişti. Bunun üzerine Galatasaray yönetimi hemen harekete geçti ve İtalyan Hoca'ya Ekim ve Kasım ayı maaş ödemelesini yaptı. Alacağını alan Cesar Prandelli'nin FIFA'ya gidip gitmeyeceği kararı ise belirsizliğini koruyor. Galatasaray, Beşiktaş maçı öncesi moralleri bozmamak için çaba sarf ederken, derbi maç öncesi eski çalıştırıcı Prandelli'nin böyle bir olayı gündeme getirmesi de dikkatlerden kaçmadı.