Adana Demirspor Başkanı Aydoğdu Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un BaşŸkanı Selahattin AydoğŸdu, "Takımımızı hakkettiğŸi yer olan Süper Lig'e taşŸıyarak, 2015'te taraftarımızı mutlu etmek en büyük temennimdir" ifadelerini kullandı.

AydoğŸdu, yazılı açıklamasında, 2014'ü geride bıraktıklarını ve yola çıkarken koydukları hedeflerden hiçbir zaman şŸaşŸmadıklarını belirtti.

2015'in başŸta Adana Demirspor olmak üzere tüm spor camiasına ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini dileyen AydoğŸdu, takımlarının gücünü taraftarlarından alan bir camia olduğŸunu bildirdi.
AydoğŸdu, şŸunları kaydetti:
"Adana Demirspor, uzun yıllardır alt liglerde yer almamıza rağŸmen taraftarlarının Süper Lig'de yer aldığŸı tek kulüptür. Takımımızı hakkettiğŸi yer olan Süper Lig'e taşŸıyarak, 2015'te taraftarımızı mutlu etmek en büyük temennimdir. Bu sezon taraftarlarımıza 15 bin civarında 'Passolig kartı' satarak, bu kategoride PTT 1. Lig'in zirvesinde, Spor Toto Süper Lig sıralamasında ise 8. konumdayız. Buna rağŸmen ligin başŸından beri artan bir performansımız ve buna zıt olarak artmayan bir taraftar sayımız var.
Son olarak evimizde oynadığŸımız Osmanlıspor maçında galibiyete sevindim ama taraftarlarımızın böylesine önemli bir mücadelede tribünleri dolduramamasına üzüldüm. Maç günü şŸiddetli yağŸmur ve olumsuz hava şŸartlarından dolayı tribünlerin dolmamasını kabul etmiyorum. LJünkü bizi buna alışŸtıran, karda, kışŸta, yağŸmurda Adana Demirspor'u yalnız bırakmayan, diğŸer kulüpleri kıskandıran ve gururlanmamızı sağŸlayan hep sizler oldunuz. şžimdi sizlerden bir kez daha büyüklüğŸünüzü göstererek, pazar günü 13.30'da evimizde oynayacağŸımız Bucaspor maçında stadı doldurmanızı istiyorum. Biliyorum ki sizler yanımızda daha fazla yer aldıkça biz o kadar güçlü olacağŸız."
 

Kaynak: AA