Bursaspor'un 'Onun Formasını Da Sen Al Projesi'

Bursa Valiliği, Bursaspor Kulübü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Onun Formasını da Sen Al Projesi"ne aldığı 500 formayla katıldı.

Vali Münir Karaloğlu, sponsor desteği de alınıp, yeşil beyazlı öğrencilere yarıyıl tatilinde karne hediyesi olarak forma dağıtılması amacıyla başlatılan kampanya çerçevesinde 500 formayı törenle öğrencilere dağıttı.

Heykel'deki tarihi Valilik binasında gerçekleştirilen törene Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, yöneticiler ve öğrenciler katıldı.

Başarılı öğrencileri ödüllendirmek amacıyla forma alarak kampanyaya destek verdiklerini belirten Vali Karaloğlu, şunları söyledi:
"Kampanyaya Bursa Valiliği olarak 500 formayla katıldık. Bursa çok göç alan bir şehir. Türkiye'nin tüm illerinden, Kafkasya'dan, Balkanlar'dan çok sayıda insan bu şehirde yaşıyor. Özellikle göçle gelen çocuklarımızın kentlilik bilincini, kente olan sevgilerini artırmak amacıyla düzenlenen bu kampanyayı önemsiyoruz. Yeni Bursasporlu taraftarlarımızı da tebrik ediyorum."
Başkan Recep Bölükbaşı da birlik ve beraberliğe ihtiyaç duydukları bu dönemde düzenlenen kampanyayı çok önemsediklerini anlatarak, "Şu ana kadar 800'e yakın kişi ve kurum kampanyamıza katıldı.

8 bine yakın forma satıldı. Kampanyamızın sınırı yok. Sezon sonuna kadar devam edecek" dedi.

Kamyanyada bir forma 50 lira bedelle satılıyor.

Kaynak: AA