Bölükbaşı, Dosab'a Teşekkür Ziyareti Yaptı

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve Mali Asbaşkan Kemal Kirevetözen "Onun Formasını da Sen Al" projesine şuana kadar 700 forma ile en yüksek katkıyı yapan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.


Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nun haftalık toplantısında sanayiciler ile biraraya gelen Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı yaptığı açıklamada DOSAB Başkanı Feridun Kahraman’a ve yönetim kurulu üyelerine kampanyaya yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür etti. Başkan Bölükbaşı yaptığı açıklamada, “İlk defa organize edilen ve çok anlamlı olan bu kampanyamıza 700 forma ile destek verdiğiniz için Bursaspor camiası adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Hem Bursa hem de Bursaspor bilinçliliği ve sevgisini arttırmak adına gerçekleşen bu projeyi çok önemsiyoruz. Geçmiş dönemde DOSAB olarak A takımımızın şuanda kullanmış olduğu otobüsü hediye etmiştiniz. Türkiye’nin en büyük kentlerinden birisiyiz. Sanayimiz ile övünüyoruz. Şampiyon Bursaspor’umuz ile övünüyoruz. Bursa ve Bursaspor’un markasını yükseltmek için yalnız Bursaspor Yönetim Kurulu’nun çalışması yetmez. Bursa’nın en önemli markası Bursaspor. Son dönemde marka değerimiz biraz düştü gibi gözükse de şuanda ligde 5. konumdayız. Cuma günü oynanacak olan Torku Konyaspor maçını da kazanırsak bir ivme kazanacağız. Bu sezon kurduğumuz basketbol takımımızın dün oynadığı maçta Atatürk Spor Salonu’nda mükemmel bir atmosfer oluştu. Şuanda 3. ligdeyiz ancak 1. ligdeymişiz gibi destek vardı. Bayan voleybol takımımız da zirvede yer alıyor. Kayak, atletizm gibi 13 amatör branşta faaliyet gösteriyoruz. Vakıfköy ve futbol okulumuz ile çok sayıda sporcu yetiştiriyoruz. Büyük bir şirket gibiyiz. Bunun gibi daha çok projemiz var. Forma satın alarak katılan tüm kişi ve kurumlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

KAHRAMAN: "BU PROJEYİ TAKDİR EDİYORUZ"
DOSAB Başkanı Feridun Kahraman ise Bursaspor ile gurur duyduklarını ve bu projenin yönetime geldiği anda oy birliği ile destek verilmesinde yönünde karar aldıklarını belirtti.

Kahraman şu açıklamayı yaptı:
"Bu güzel kampanya için sizleri tebrik ediyoruz. Genç yaşlarda Bursa ve Bursaspor sevgisini aşılamak adına yapılan bu projeyi takdir ediyoruz. Tüm çalışmalarınızda başarılar diliyoruz."

Kaynak: İHA