Balıkesir'den Kısa Kısa

Balıkesir Büyükşehir Belediyesporlu 4 güreşçi, Türkiye Gençler Serbest Güreş Yarı Final turnuvasında finallere yükseldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, 17-18 Ocak arasında Kütahya'da düzenlenen Türkiye Gençler Serbest Güreş Yarı Final turnuvasından madalyalarla döndü.
460 sporcunun mindere çıktığı turnuvada, Aykut Işık (96 kilogram birinci, Hakan Demirci (60 kilogram) üçüncü, Gökhan Yılmaz (60 kilogram) ve Alihan Sarı (55 kilogram) beşinci oldu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı sporcularından Aykut Işık (96 kg.) birinci, Hakan Demirci (60 kg.) üçüncü, Gökhan Yılmaz (60 kg.) ve Alihan Sarı(55 kg.) beşinci oldu.
İlk beşe giren dört sporcu, 6-7 Şubat'ta Denizli'de yapılacak Türkiye Gençler Serbest Güreş Final turnuvasına katılmaya hak kazandı.
Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Denizli'de yapılacak final müsabakalarında Balıkesir'i en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

-Bandırma MÜSİAD'da Çömez dönemi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bandırma Şubesinin 17. Olağan Genel Kurulu, yapıldı.
Tek liste halinde girilen seçimleri Ahmet Çömez ve ekibi kazandı. Yönetim kurulu, Remzi Bağcı, Ayhan Atik, Göksel Karlahan, Atakan İşgüder, Akif Dişlikçi, Fatih Tanbatar, Encan Aydoğdu, Serkan Aslan ve Recep Ökmen'den oluştu.
Çömez, MÜSİAD'ın genelde sivil toplum örgütü, özelde iş adamları derneği olan, tüm faaliyetlerinin temelinde yüksek ahlak ve erdemli iş adamları yetiştirmeyi önceleyen, sadece kendisi değil tüm insanlığı düşünen, hakkın ve haklının yanında olan, ticaretin helal, faizin haram kıldığı inancı ile üyelerini daha iyi, daha fazla, daha değer üreten, teşvik eden ve dünyanın bütün pazarlarına ulaşmalarını sağlayan güçlü bir kuruluş olduğunu söyledi.


Kaynak: AA