Arkas Spor Zorlu Maçta Tur Hedefliyor

CEV Kupası 8'li çeyrek final turunda Türkiye'yi temsil eden Arkas Spor, ilk maçta 3-0 mağŸlup olduğŸu Polonya ekibi Zaksa Kedzierzyn-Kozle karşŸısında tur atlamak için mücadele edecek.

Arkas Spor, CEV Kupası 8'li çeyrek final turunda, deplasmanda 3-0 mağŸlubiyetle tamamladığŸı Zaksa Kedzierzyn-Kozle ile 22 Ocak PerşŸembe günü rövanşŸ maçında karşŸı karşŸıya gelecek.
İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda saat 19.30'da başŸlayacak müsabakaya Arkas Spor tur hedefiyle çıkacak.
Arkas Spor Basın Sözcüsü UğŸur ǖzden, yaptığŸı açıklamada, Polonya'daki ilk maçta son derece şŸanssız bir yenilgi aldıklarını ancak İzmir'de taraftarların vereceğŸi destekle rakibi eleyebileceklerini belirtti.

Takım olarak geçmişŸte 5 kez bu tür zorlu turları "altın setle" geçmeyi başŸardıklarını hatırlatan ǖzden, "Bunu yine başŸarabiliriz. Atatürk Voleybol Salonu dolar, gerekli desteğŸi alırsak tur atlamamız kolaylaşŸır. Ben İzmir seyircisine ve takımımıza güveniyorum, tur atlayacak taraf Arkas Spor olacaktır" dedi.

Arkas Spor'un, Zaksa Kedzierzyn-Kozle maçından tur atlayarak ayrılabilmesi için rakibini önce 3-0 veya 3-1'lik sonuçla yenmesi, ardından da oynanacak "altın seti" kazanması gerekiyor.
 

Kaynak: AA