Kızılyıldız Galatasaray maçı öncesi Yarsuvat'tan anlamlı ziyaret

Galatasaray kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Kızılyıldız Galatasaray Liv Hospital mücadelesi öncesi İstanbul'da ölen Marko Ivkovic'in mezarını ziyaret etti. Kızılyıldız Galatasaray basketbol karşılaşması sonucu 65-74 sona erdi.

Kızılyıldız Galatasaray Liv Hospital basketbol karşılaşması için Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a giden Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, karşılaşma öncesi 2014 Kasım ayında İstanbul'da bir kavga esnasında bıçaklanarak öldürülen Kızılyıldızlı taraftar Marko Ivkovic'in mezarına çelenk bıraktı.
Belgrad Büyükelçimiz Mehmet Kemal Bozay ile birlikte Novo Bejaniysko Mezarlığı'nda ölen taraftarın mezarını ziyaretine Kızılyıldız Kulübü Başkanı Nebojsa Covic'in yanı sıra bazı Kızılyıldızlı ve Galatasaraylı yöneticiler de katıldı.

Ziyaret sonrasında GSTV'ye bir açıklama yapan Yarsuvat, Belgrad'a kardeşlik ve barış için geldiklerini, bunu bir görev olarak bildiklerini ve ölen taraftarın mezarını ziyaretinde dua ettiğini söyledi.
Öte yandan dün akşam oynanan Kızıl Yıldız Galatasaray Liv Hospital Basketbol karşılaşması temsilcimiz sarı-kırmızılı takımın 65-74 üstünlüğü ile sona erdi. Kızılyıldızlı taraftarların sahaya bazı domuz parçalarını atsa da mücadeleye gölge düşüremedi.