Alper Potuk Kaptanlık İstiyor

Fenerbahçe'nin yetenekli oyuncusu Alper Potuk, sarı-lacivertli ekipte hedefinin kaptanlık olduğunu ve sezon sonunda şampiyon olarak 4. yıldızı takmak istediklerini söyledi.


Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren sarı-lacivertli ekipte, genç oyuncu Alper Potuk basın mensuplarını sorularını yanıtladı. Kampın güzel geçtiğini ifade eden Potuk, "Geldiğimiz günden beri çok ciddi çalışıyoruz. Antrenman sonrası sohbetler yapıp, oyunlar oynuyoruz. İyi konsantre olup sezon sonunda 4. yıldızı takmak istiyoruz. Ligin ikinci yarısında da bıraktığımız yerden devam etmek için iyi çalışıyoruz. 4. yıldızı takarak bütün futbolcular olarak adımızı kulüp tarihine geçirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"ERKAN AĞABEY İLE GÖRÜŞÜYORUM"
Sarı-lacivertli takıma transfer olması gündemde olan Eskişehirspor'dan takım arkadaşı Erkan Zengin ile görüşüp görüşmediği yönündeki soruyu yanıtlayan Alper, "Erkan ağabey ile görüşüyoruz. Transferi daha netleşmedi ama değerli bir oyuncu" dedi.

Sahada hangi mevkide oynamak istediğine yönelik bir soruya ise Potuk, "Bence sahada olmak yeterli. Fenerbahçe'de oynuyoruz. Ben çok çalışıp sahada yerimi almak istiyorum ama şu an oynadığım yerden memnunum" diye konuştu.

"EMRE BELÖZOĞLU'NU ÖRNEK ALIYORUM"
Takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun kendilerine örnek olduğunu dile getiren Potuk, "Benim örnek aldığım bir futbolcu. Aramız çok iyi beraber çalışıyoruz. Elimden geldiğince Emre ağabeyi örnek alıyorum. Uzun yıllar forma giyip ben de Emre ağabey gibi kaptanlık yapmak isterim" dedi.

"TRABZONSPOR'U GEÇERSEK ÖNÜMÜZ AÇIK"
Ligin ikinci yarısı içinde görüşlerini aktaran yetenekli oyuncu, "Günümüz futbolunda hiç bir maç kolay değil. Biz çok büyük bir kulübüz. Konsantre olduğumuzda yenemeyeceğiz bir takım yok. İkinci yarıya da önemli iki deplasmanla başlıyoruz. İki maçı kayıpsız atlatıp Trabzonspor'u geçersek önümüzün açık olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu.

"KAPTAN OLMAK İSTİYORUM"
Avrupa'da hangi takımı kendine yakın görüyorsun şeklindeki soruya ise Alper, "Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Şampiyonluklar yaşayıp kaptan olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA