Şampiyon Kros Takımından Başkan Özgüven’e Ziyaret

Konya’da düzenlenen kros yarışmasında il birincisi olan Kasım Topak Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.


Okul Müdürü Uğur Yurddaş ve Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Sargun ile birlikte Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyarete gelen Konya il birincisi Kasım Topak Ortaokulu Kros Takımı Başkan Özgüven’den destek istedi.

Okul Müdürü Uğur Yurddaş, Konya il birinciliği müsabakalarından Erkeklerde İl Birincisi, Kızlarda ise İl ikincisi olduklarını söyledi.

Bireysel olarak Serkan Öğer’in Konya il birincisi, kızlarda Ayşen Ünaler’in il üçüncüsü, Rabia Başkaya’nın ise il dördüncüsü olduğunu kaydeden Yurddaş, öğrencileri müsabakalara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenleri Ahmet Özkan Yazıcı ve Uğur Sargun’un büyük emek harcadıklarını belirtti.

Yurddaş 16 Şubat 2015 tarihinde İçel’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında Konya’yı temsil edeceklerini de vurgulayarak Başkan Özgüven’den destek istedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise Ereğli’nin özellikle krosta son yıllarda büyük bir atılım içinde olduğunu kaydetti.

İl birincilikleri, bölge birincilikleri ve Türkiye şampiyonu olan Ereğlili öğrencilerin başarılarından gurur duyduklarını vurgulayan Özgüven, bu başarının yakalanmasında öğrencilerin özverili çalışması yanında öğretmenlerin de büyük emek harcadığını belirtti.

İçel’de iyi bir derece beklediğinin altını da çizen Özgüven, “Bizler sizlere her zaman güveniyor ve inanıyoruz. İçel’deki Türkiye şampiyonasında Ereğli ve Konya’yı en iyi şekilde temsil edecek ve bize bir başarı sevinci yaşatacaksınız. Ben sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA