Beşiktaşlı Yönetici Vardar Açıklaması

BeşŸiktaşŸ Kulübü'nün Futbol A Takımı'ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, ikinci yarıda ilk üç saha maçlarını Osmanlıspor'un sahasında oynamaya karar verdiklerini, rakiplerinden Bursaspor'dan henüz yanıt gelmediğŸini söyledi.

Mete Vardar, BJK TV'de yaptığŸı açıklamada, Osmanlıspor'un sahasında oynamaya kararlarına rakiplerinden İçel İdmanyurdu ve Balıkesirspor'un olumlu yanıt verdiğŸini belirterek, "Henüz Bursaspor'dan cevap gelmedi. Futbol bir şŸov oyunudur. O nedenle rakiplerimizin bize destek olacaklarına inanıyoruz. İkinci yarı nerede oynarsak oynayalım, hedeflerimizden geri kalmayarak şŸampiyon olmak istiyoruz" diye konuşŸtu.
İkinci yarı hazırlıklarında herkesin ciddi bir şŸekilde çalışŸtığŸını vurgulayan Vardar, "Avrupa ve Türkiye'de beklentilerimiz var. şžampiyon olmak istiyoruz. Bu inanmışŸlıkla kamp sürecimizi gerçekleşŸtireceğŸiz. Antalya'da katılacağŸımız turnuvada her maça kazanmak için çıkacağŸız. Allah sakatlık vermez inşŸallah. BeşŸiktaşŸ formasının hedefi her yerde galip gelmektir. Turnuvanın da şŸampiyonu olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: AA