Transfer oldu haberi yok

Dün Trabzonspor'un borsaya bildirdiği Erkan Zengin, NTV Spor muhabirine yaptığı açıklamada kendisinin borsaya bildirimden haberi olmadığını ve transferi konusunda fikrinin değişmediği yönünde oldu.

NTV Spor muhabiri Onur Tuğrul, Trabzonspor'un Erkan Zengin transferiyle ilgili borsaya yaptığı bildirimden sonra, oyuncuyla görüştüğünü söylerken, futbolcunun bu bildirimden haberi olmadığını ve Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynama fikrinde bir değişiklik bulunmadığını söyledi.

Erkan Zengin'in bu bildirimi ilk kez kendisinden öğrendiğini söyleyen NTV Spor muhabiri, oyuncunun buna anlam veremediğini söylediğini belirtti.

Onur Tuğrul ayrıca, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Erkan'la konuşmadığını ve bu konuıda görüş belirtmek istemediğini söyledi.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA: ANLAŞMA SAĞLANDI

Trabzonspor'dan, Erkan Zengin transferi konusunda borsaya bir açıklama daha yapıldı.

KAP'a gönderilen bu yazıda ise, "Profesyonel futbolcu Erkan Zengin'in, kulübümüze transferi konusunda Eskişehir Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Eskişehir Spor Kulübü'ne, sözleşme fesih bedeli olarak 2.250.000.-EUR ödenecektir" denildi.