Hakan Arıkan imzayı attı

Hakan Arıkan, sezon sonuna kadar Trabzonspor'da oynamak için imzayı attı.

Onur Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından kalede adeta kabus yaşamaya başlayan Trabzonspor, Kayserispor'un kalecisi Hakan Arıkan'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.
Resmi sözleşme için imza atan Hakan Arıkan için Trabzonspor, Kayserispor'a 550 bin euro ödeme yapacak. Kaleci Hakan Arıkan ise 2014-2015 sezonu için bordo mavili ekipten 1 milyon 400 bin lira alacak.

ERKAN ZENGİN TRANSFERİ NE DURUMDA
Trabzonspor Erkan Zengin transferi için görüşmelerin borsaya başladığını borsaya bildirdi ancak Türk asıllı İsveçli oyuncu geri adım atmıyor. Transfer görüşmelerinin borsaya bildirilmesinden kendisinin haberinin olmadığını söyleyen Erkan Zengin, Fenerbahçe'de top koşturmak istediğini bir kez daha dile getirdi.

Trabzonspor
ise KAP'a bir açıklama göndererek Erkan Zengin transferi konusunda futbolcunun kulübü ile anlaşıldığını belirterek kırmızı siyahlı kulübe 2 milyon 250 bin euro ödeneceği vurgulandı.

Tüm bu gelişmelere rağmen Erkan Zengin Trabzonspor formasını giymeye bir türlü yanaşmıyor. Trabzonspor'un Eskişehirspor ile anlaşılmasını borsaya bildirmesine karşın Erkan Zengin bordo mavili takımın formasını giymeyeceğini bir kez daha dile getirdi. 'Borsaya değil NASA'ya bildirseler Trabzonspor'da oynamam' diyen genç oyuncu daha önce de Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmezse Türkiye'den ayrılacağını söylemişti.