Çorum Belediyespor'da Transfer Çalışmaları

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor, 2. Lig ekibi TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan Berat Ali Genç ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen törende konuşan Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, transferin iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederek, genç futbolcunun takıma katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda üç transfer yaptıklarını anımsatan Gül, şartların uygun olması durumunda bir futbolcu daha transfer edebileceklerini kaydetti.

Yeni transfer Berat Ali Genç'te Çorum Belediyespor'da şampiyonluk yaşamak istediğini, çok çalışarak kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini dile getirdi.
Konuşmaların ardından Genç, kendisini 1,5 yıllığına Çorum Belediyespor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Futbola 2005 yılında As Akyazıspor'da başlayan 22 yaşındaki Berat Ali Genç, 2010 yılında Sakaryaspor'da profesyonel olmuş, sezon başında 2. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor'a transfer edilmişti.
Çorum Belediyespor, sezon sonunda doğrudan 2. Lig'e yükselebilmek adına güçlendirmeye çalıştığı kadrosuna dana önce de 3. Lig ekibi Gaziosmanpaşa'dan Emrah Akar ve Ankara Demirspor'dan Fatih Kanat'ı renklerine bağlamıştı.

Kaynak: AA