Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne 'Pankart' Tepkisi

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin, Nazilli Beşeylül Ortaokulu bahçesine astığı "Aydınspor 1923-Menemen Belediyespor maçına davet" pankartı, Nazilli Belediyespor taraftarlarının tepkisi üzerine indirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, Nazilli'de okul bahçesine asılan Aydınspor 1923'ün hafta sonu oynayacağı Menemen Belediyespor maçına davet yazılı pankarta, Nazilli Belediyespor taraftarları tepki gösterdi.
Sosyal medya üzerinden başlayan tepki bir grup taraftarın belediye meydanında toplanmasıyla büyüdü. Meydanda toplanan taraftar grubu sloganlar atarak pankartın asıldığı okula yürüdü.
Olay yerine gelen polislerle taraftar grubunun görüşmesinin ardından pankart indirildi.
Pankartın indirilmesi sırasında Nazilli Belediyespor'lu taraftarlar, 'Her zaman her yerde en büyük Nazilli' şeklinde tezahürat yaptı.
Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gürdal Yüzügüler, yaptığı açıklamada, pankartın, taraftarlar arasında zaman zaman oluşan kavga ve gerginlikleri daha da körüklemekten başka bir işe yaramadığını savunarak "İki takım arasındaki yıllardır süren bu tatlı rekabetin devamı ve taraftarlar arasındaki gerilimleri gidermek için, Aydın'daki tüm takımlara eşit mesafede yaklaşılması daha doğru olacaktır" dedi.

Kaynak: AA