Abdurrahim Albayrak'tan transfer açıklaması

Galatasaray kulübünün transferdeki son durumunu açıklayan Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, kulübün bütçesine uygun transfer yapacaklarını söyleyerek Sneijder, Pandev ve Muslera'yı kesinlikle satmayacaklarını dile getirdi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bütçelerine uygun olmaları koşuluyla transfer yapacaklarını söyledi.

Radyospor'a konuşan Albayrak, "Stoper transferi şart değil. Hocamız, bir başka futbolcuyla doldurmayı planlıyor. Hakan Balta ve genç kardeşlerimiz var. Ama kulübümüzün şartları doğrultusunda olursa bir transfer yaparız. Büyük paralar verip transfer yapmayacağız. O büyük paraları futbolcularımıza veririz. Onları mutlu ederiz. Daha başarılı oluruz" dedi.

Takımdan ayrılacak oyuncular hakkında bilgi veren Abdurrahim Albayrak, "Furkan'ı Karabükspor'a kiraladık. Asla satmayı düşünmüyoruz. Veysel Sarı'nın gidip yarım dönem bir başka kulüpte oynamasını istiyoruz. Kendisini isteyen bir kaç kulüp var. Yiğit Gökoğlan ve Engin Baytar'ı ise satmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle takımda gözle görünür bir düzelme olduğunu aktaran Albayrak, "Hocamız gelmeden önce bir çok arkadaşımız kulüpten gitmek için başka kulüplerle görüştüler. O görüşmelerden bilgi sahibiyiz. Hamza hoca geldikten sonra ise hiçbir oyuncumuz takımdan ayrılmak istemiyor. Bu da bizim için çok sevindirici" dedi.

4. yıldızı takmak ve gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istediklerini belirten Albayrak, Muslera, Sneijder ve Pandev'i kesinlikle satmayacaklarını söyledi.
NTVSpor