Başkan Doğan’a Ziyaretçilerini Ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kendisini ziyarete gelen çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerini makamında ağırladı.


Başkan Doğan’ın bu haftaki ziyaretçileri arasında Alikahyaspor Kulübü Başkanı Nurettin Arıca ve yönetim kurulu üyeleri, Görsem Görme Engelliler Derneği Başkanı Dursun Karaman ve yönetimi, Gaziler Dernek Başkanı Yunus Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Batı Trakya Türkleri Derneği Başkanı Engin Nazır ve yönetimi, Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Harun Şahin, Kocaeli Midyatlılar Derneği Başkanı Şehmuz Akyüz yer aldı.

Ziyaret gelen misafirlerini makamında ağırlayıp yakından ilgilenen Başkan Doğan, “Kentimizdeki tüm dernekler ve sivil toplum örgütleriyle sıkı ve yakın bir işbirliği içerisinde olduk. Türkiye, artık devlet dışı organizasyonları, sivil hareketleri çok önemsiyor. Dünyada bu devlet dışı organizasyonların varlığı demokrasinin kalitesini gücünü gösteriyor. İzmit bu noktada en verimli şehir. Şehrimiz sivil toplum örgütlerinin en fazla ve en verimli olduğu şehirlerin başında gelmektedir. Bu kente değer katacak her görüşe ve projeye destek olmaya devam edeceğiz. Kapımız herkese sonuna kadar açıktı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA