Veli Kavlak gelen tekliflerin ardından imzayı attı

Beşiktaş'ın yetenekli orta saha oyuncusu Veli Kavlak, Avrupadan gelen tekliflerin ardından kulübü ile 4 yıllığına anlaşma sağladı.

Sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu Veli Kavlak, 4 yıllık yeni sözleşme imzalayarak taraftarlarını sevindirdi. Beşiktaş'ın Galatasaray maçından sonra görüşmelere başladığı Veli Kavlak, resmi imzayı attı.

Beşiktaş ile 4 yıl daha sözleşmesini uzatmanın sevincini yaşayan 26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Veli Kavlak, Avusturya'nın Laola 1 internet sitesine açıklamalarda bulunarak Beşiktaş'ta 4 yıl daha oynayacağı için çok mutlu olduğunu, artık kendisini çok rahat hisstettiğini söyleyerek bundan böyle futbola daha iyi konsantre olacağını ifade etti.
Beşiktaş'tan ayrılmayı aklına bile getirmediğini belirten Veli Kavlak, yeni stadın yapımının bitmesini de sabırsızlıkla beklediğini, yeni stadda oluşacak atmosferin bir parçası olacağını belirterek bu heyecanı yaşamayı kaçırmayı istemediğini de sözlerine ekledi.

Hangi takımlardan teklif aldın sorusuna; Southampton, Schalke, Everton, Lazio ve Stuttgart gibi ünlü takımlardan teklif aldığını ancak aklında ve hayalinde Beşiktaş'tan başka bir kulüp olmadığını belirterek, Beşiktaş ile yola devam etmek istediğini ifade etti. Sözleşmesi sona ereceği için gelen tekliflere kalbinin hayır dediğini söyledi.

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Veli Kavlak, 2014-2015 sezonunun ilk yarısında 14 maçta sadece 1 gol atarken 6 sarı kart 1 kırmızı kart gördü. Başarılı futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 5 maçta 1 gol atarken 2 sarı kart gördü. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 maç oynadı.