Trabzonspor kaptı

Bordo-mavili kulüp, bir süredir görüştüğü kaleci Hakan Arıkan ve 26 yaşındaki defans oyuncusu Uğur Demirok'u borsaya bildirdi

Trabzonspor, ara transfer döneminde çifte bomba patlattı. Bordomavili kulüp, bir süredir görüştüğü Kayserispor'un kalecisi Hakan Arıkan ile Akhisar Belediye'nin defans oyuncusu Uğur Demirok'u dün gece borsaya bildirdi. Trabzonspor, FOTOMAÇ'ın gün gün duyurduğu transferlerden 32 yaşındaki Hakan'ı kiralık olarak, 26 yaşındaki Uğur'u da 3.5 yıllığına renklerine bağladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın özellikle kadroda görmek istediği oyuncuların başında olan Uğur Demirok için bordo-mavili kulüp, Akhisar Belediye'ye 1.5 milyon TL+Kadir Keleş'i bonservisiyle birlikte verecek. İstanbul'da bulunan Uğur, menajeriyle birlikte bugün Trabzon'a giderek kendisini 3.5 yıllığına Trabzonlu yapan sözleşmeye imza atacak. Karadeniz Fırtınası ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan Uğur Demirok'ta ezeli rakiplerine de çalım atmış oldu.

Futbola G.Saray'da başladı
Futbola Kocaelispor'da başlayan Hakan, sırasıyla Ankaraspor, Beşiktaş, Mersin ve Antalyaspor formalarını giymişti. Profesyonel kariyerine Galatasaray'da start veren Uğur ise İstanbulspor, Beylerbeyi ve Kartalspor'da kiralık oynadıktan sonra Akhisar Belediye'ye transfer olmuştu.