Spor Toto 3. Lig

Kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Yeni Diyarbakırspor'da yeni transferlerin kısa sürede takıma alışması teknik heyeti sevindirdi.


Tunç Behram, Samet Katanalp, Anıl Çetin, Uğur Durmuş, Nurullah Dağaşan ve Muhammed Serdar Yazıcı'nın takımdaki futbolcularla kaynaşarak, antrenmanlarda göz doldurması teknik heyet tarafından memnuniyetle karşılandı. Genel menajer İsmet Yılmaz, sakin ve sorunsuz bir ortamda ligin ikinci yarısına hazırlandıklarını belirterek, yeni transferler ile takımdaki diğer futbolcular arasında kolej havası oluştuğunu söyledi.

FORVET ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR
Yeşil-kırmızılı kulüpte transfer arayışları ise devam ediyor. Tunç Behram ve Gökhan Aydaş'ın dışında bir forvet daha isteyen teknik heyetin bu talebini karşılamak isteyen yönetimin üst liglerdeki bazı oyuncularla temasta olduğu öğrenildi. Forvet transferinin gelecek hafta içinde netleşmesi bekleniyor. Genel menajer Yılmaz, “Bu konuda sabırlıyız. Doğru ve yerinde bir tercih yapacağız" ifadelerini kullandı.

Bu arada ligin ilk yarısının sonuna doğru sakatlanan Fahrettin ve İbrahim'in tedavilerine kampta devam ediliyor. Bu futbolcuların ikinci yarının ilk haftasındaki Sancaktepe Belediyespor maçına kadar hazır olması bekleniyor.

Kaynak: İHA