Maçın Ardından

Beko Basketbol Ligi'nde sahasında Pınar Karşıyaka'ya mağlup olan Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, kötü müdafaa ve rakiplerinin yüzdesi yüksek şutlarının maça ortak olmalarını engellediğini belirtti.

Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Pınar Karşıyaka'nın ligin iyi ekiplerinden biri olduğunu, özellikle ilk periyotta kötü bir savunma yaptıklarını belirtti.

Galibiyetten dolayı Pınar Karşıyaka'yı kutlayan Bulkaz, "İlk periyotta yaptığımız kötü müdafaa, yediğimiz 25 sayı ve rakibin yüzdeli şutları maça ortak olmamızı engelledi. Uzun zamandır rakiplerimizi 80 sayının altında tutuyorduk, bu maç bunu yapamadık. Eksiklerimize bakacağız" diye konuştu.

Uşak Sportifli oyunculardan Rahim Rızvanoğlu ise maça kötü başladıklarını, ilk periyotta 25 sayı yediklerini ve sonradan toparlanamadıklarını söyledi.

- Pınar Karşıyaka cephesi
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca ise ilk yarıdaki performansları, ribaund ve boyalı alandaki atışlarla maçı kolaylaştırdıklarını dile getirdi. İkinci yarıda da oyunun kontrolünün ellerinde olduğunu ifade eden Sarıca, "Uşak ile oynarken oyun kontrolünü elinizde tutmak önemli. Biz de bunu başararak oyunu kazandık. Uşak deplasmanından değerli bir galibiyet aldık" dedi.

Pınar Karşıyakalı oyuncu Cemal Nalga da önemli bir maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kaynak: AA