Fenerbahçe'yi istiyorum

Mesut Hoşcan'ın "Trabzonspor ile el sıkıştık" açıklamasının ardından Erkan Zengin'den transfere set çeken bir açıklama geldi. Erkan, "Ben Fenerbahçe’yi istiyorum" dedi.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin için Trabzonspor'la anlaştıklarını açıkladı ancak, Erkan'dan karşı açıklama geldi.

İsveç basınına konuşan tecrübeli oyuncu, "Kulübümün Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul etmesini istiyorum. Diğer takımlara teşekkürler ama ben Fenerbahçe'yi istiyorum" dedi.

Eskişehirspor'dan ayrılık sürecini anlatan Erkan, "12 Ocak'a kadar herhangi bir kulüple görüşebilmek için Eskişehirspor'dan yazılı belge aldım. 800 bin Euro alacağımdan vazgeçtim, kulübüm de 500 bin Euro bonservis istiyordu. Yani onlara 1 milyon 300 bin Euro kazandıracaktım. Daha sonra Fenerbahçe ile masaya oturup anlaştım. Hatta Eskişehir'deki evimi satıp takım arkadaşlarımla bile vedalaştım. Sonra bir telefon aldım ve 800 bin Euro'luk borcumun ödendiğini ve Eskişehirspor'un oyuncusu olduğumu söylediler" diye konuştu.

"Eskişehirspor'a asla dönmeyeceğim. Kulübümün bu tutumu beni hayal kırıklığına uğrattı" diyen Erkan Zengin, "İnsanlar birbirlerine verdiği sözleri tutmalıdır. Bu davranışları kabul edemiyorum. Beş yıl boyunca Eskişehirspor için her şeyimi verdim. Başkanın bana saygı göstermesi lazım. Ben Fenerbahçe'yi istiyorum" ifadelerini kullandı.