Giresunspor, Adana Demirspor Karşısında Galibiyet Hedefliyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Ligin ikinci haftasında oynayacağımız Adana Demirspor karşılaşmasını kazanarak ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi.


Bozbağ, yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaştıkları Samsunspor ile golsüz berabere kalarak lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

Sahalarınrda 14 Eylül Pazar günü Adana Demirspor'u ağırlayacaklarını anlatan Bozbağ, "Samsunspor karşısında aldığımız bir puanla lige iyi bir başlangıç yaptık. Önümüzdeki hafta sonu ligin ikinci haftasında ise Adana Demirspor'u kendi sahamızda ağırlayacağız. Ligin ikinci haftasında oynayacağımız Adana Demirspor karşılaşmasını kazanarak ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bunu başaracak güce ve kadroya sahibiz" diye konuştu.

Adana Demirspor maçı öncesi Giresunspor'un, geçen sezon TFF 2. Lig'de elde ettiği şampiyonluk kupasını alacaklarını belirten Bozbağ, "Adana Demirspor maçının bizim için ayrı bir önemi var. Geçtiğimiz sezon 2. ligde elde ettiğimi şampiyonluğumuzu kupa ile taçlandıracağız. Karşılaşma öncesinde şampiyonluk kupamızı havaya kaldıracağız. Bu önemli ana tanıklık etmek isteyen tüm taraftarlarımızı Adana Demirspor maçında tribündeki yerlerini almalarını bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA