Kocaeli Birlikspor'da Hedef Ptt 1. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'un Kulüp Başkanı Murat Aydın, futbolcuların üstün performans ve centilmen davranışlarıyla lige damga vuracaklarını belirterek, PTT 1. Lig'e çıkacak güce sahip olduklarını söyledi.


Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, takımın antrenör Kemal Kılıç yönetiminde Körfez Alparslan Türkeş Stadı'nda yaptığı antrenmanı izledi.

Kulüp Başkanı Aydın, burada yaptığı konuşmada, yeni sezona yeni oluşumla başladıklarını belirterek, kısa sürede iyi ekip kurduklarını anlattı.

Takımın verimli sezon geçirmesi için çaba gösterdiklerini vurgulayan Aydın, "Futbolcularımızın üstün performans ve centilmen davranışlarıyla lige damga vurması sonucunda şampiyon olmak istiyoruz. PTT 1. Lig'e çıkacak güce sahibiz. Takımdaki birlik ve beraberlik, aile yapısı çok iyi seviyede. Bu avantajı değerlendirip hedeflerimize varmak istiyoruz" diye konuştu.

Baran da takımın çok iyi transfer politikası yürüttüğünü dile getirerek, Kocaeli'nin mutlaka Süper Lig'de oynayan takımının olması gerektiğini kaydetti.

Bu yıl çok iyi bir takım kurulduğunu, takımın PTT 1. Lig'e çıkacağına inandığını ifade eden Baran, "Geçtiğimiz hafta oynanan maçı takip ettim ve takımın gelecek için çok iyi işler çıkarabileceğini gördüm. Kocaeli Birlikspor'un her zaman yanındayız ve desteklerimiz sonuna kadar devam edecek. Takımla ilgili hedefimiz en geç 3 yıl içinde Spor Toto Süper Lig'de oynamasıdır" diye konuştu.

Kaynak: AA