Kemer Tekirovaspor'a Moral Yemeği

Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, sezonun ilk karşılaşması olan Maltepespor maçı öncesi, Kemer Tekirovasporlu oyunculara moral yemeği verdi.


Kemer Martı Myra'da verilen moral yemeğine Kemer Belediyesi ve Kemer Tekirovaspor Onursal Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Kemer Tekirovaspor Kulüp Başkanı İsmail Selami Minta, Asbaşkan Durmuş Can, Asbaşkan Hasan Galip Çamlı, teknik kadro ve futbolcular katıldı.

Yemekte konuşan Belediye Başkanı Mustafa Gül, futbolcular, teknik heyet ve yönetim olarak bir aile olduklarını ifade ederek, hedefleri olan 2. Lig yolunda takıma güvendiğini söyledi.

Pazar günü ligin ilk maçı olan Maltepespor karşılaşmasında takıma destek olmak için maçı izleyeceklerini kaydeden Gül, futbolculara başarılar diledi.

Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta ise takımı kısa sürede toparlayarak güçlü bir kadro oluşturduklarını belirterek, "Sizler her biriniz kendisini ispatlamış yetenekli oyuncularsınız ve hedeflerinizi çok çok iyi biliyorsunuz. Sizlerin ve bizlerin buradaki ihtiyaçlarına her zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa Gül'e huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Maltepespor karşılaşmasının sezonun açılış maçı olmasının önemine değinen Minta, futbolculara dağıtılacak primin haricinde galibiyet primi de vereceklerini müjdeledi.

Kaynak: AA