Tokatspor’a Destek Çağrısı

Tokatspor Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İhsan Uluözlü, "Tokatspor’a sadece yönetimde görev alan arkadaşlarımız değil tüm Tokatlının sahip çıkması lazım" dedi.


Spor Toto 2. Lig takımlarından Tokatspor, 2014 -2015 sezonuna geçmiş yıllardan kalan sorunlar nedeni ile sıkıntılı başladı.

Geçen hafta sonu deplasmandaki 1461 Trabzon maçına yeni transferlerden yerine alt yapıdan alınan gençlerle çıkabilen Tokatspor maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Futbolcu alacakları nedeni ile Tokatspor’un yaşadığı lisans sorununa dikkat çeken Tokatspor Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İhsan Uluözlü, geçmiş yıllarda yapılan hataların çözümü için çaba sarf ettiklerini kaydetti.

Yapılan girişimler sonrası Tokatspor’un eski futbolcu Fatih Özdemir ile anlaşma sağlayarak yeni futbolcuların lisans problemini çözüldüğünü ifade eden Uluözlü, “Bunun için başta Başkanımız Emin Yılar gecesini gündüzüne katarak büyük çaba sarf ediyor. Tabi ki Tokatspor’a sadece yönetimde görev alan arkadaşlarımız değil tüm Tokatlının sahip çıkması lazım. Bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Cevdet Can ve Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu’na teşekkürlerimi sunarım. Tokatspor yönetim kurulu olarak sayın valimiz ve belediye başkanımızı yanımızda görmek bize güç veriyor. Bizde bu güç doğrultusundan takımımız için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz. Hafta sonu kendi sahamızda Ümraniyespor ile karşılaşacağız. Tabii ki bu maçta hedefimiz mutlak 3 puan. Ligin ilk maçında yer alamayan yeni transferlerimizin birçoğu bu maçta forma giyecek. Ben bu karşılaşmanın bir bayram havasında geçmesini diliyorum. Taraftarlarımızın bizi bu zorlu maçta yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Zorlu bir karşılaşma olacak. Fakat biz teknik kadro ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Lig de ilk üç puanımıza bu maçla birlikte kavuşacağız” diye konuştu

Kaynak: İHA