Metin Albayrak Açıklaması

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Eskişehirspor maçının ilk yarısında iyi oynadıklarını fakat ikinci yarı kötü bir futbol ortaya koyunca sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.


Metin Albayrak, karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, mevsim şartlarından dolayı taraftarın gelmediğini belirterek, “Kötü hava şartları var. Taraftarımız maça gelmedi. Yaklaşık 700-800 civarında bilet satıldı. Ancak kendi stadımız yapılana kadar maçlarımızı buralarda oynayacağız. Fakat taraftar gelmeden de olmuyor. Onları her zaman yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

ALBAYRAK: “İKİNCİ GOLÜ ATMAMIZ GEREKİYORDU”
Karşılaşmanın ilk yarısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını ancak ikinci yarı kötü oynadıklarını vurgulayan Metin Albayrak, “İkinci golü atmamız gerekiyordu. Golü atamayınca kalemizde beraberlik golünü gördük. Bu kötü oyun ve gidişatla ilgili hocamız gerekli tedbirleri alacaktır. Teknik kadro bir araya gelip konuşacaktır” diye konuştu

Albayrak, sağanak yağış altında açık tribünde maçı izleyen taraftarları kapalı tribüne almak için ısrar ettiklerini fakat buna izin verilmediğini ve ilk yarının sonuna kadar oynanacak üç iç saha maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynamak için prensip anlaşılmasına vardığını söyledi.

ŞAHAN: “BEN OFSAYT OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM”
Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan ise, "Eskişehirspor maçında ben gol atmasaydım da maçı kazansaydık” diyerek, "Oyuna iyi başladık, öne geçtik. Fakat sonrasında beraberlik golünü yedik. Maçı berabere bitirdik” ifadelerini kullandı.

Olcay Şahan, attığı golün ofsayt olmadığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA