'Hedef 1 Milyon Üye Projesi'

Spor Toto Süper Lig'deki Akhisar Belediyespor maçı için Manisa'da bulunan Fenerbahçe Genel Sekreteri Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile yöneticiler Serdar Erkan ve Metin Doğan, "Hedef 1 milyon üye projesi" kapsamında Fenerbahçe Manisa Şubesi üyeleriyle bir araya geldi.

Fenerbahçe'nin kamp yaptığı otelde yapılan toplantıyla ilgili bir açıklama yapan Uslu, Manisa Şubesi Derneği Başkanı ve üyeleriyle sohbet toplantısı yaptıklarını, amaç ve hedeflerini paylaştıklarını belirtti.

Ekim ayı sonu veya ortası gibi açıklama yapacaklarını bildiren Uslu, şunları kaydetti:
"Yavaş yavaş bunu tüm illere, Fenerbahçelilerin derneklerinin ve kurulan şubelere ki, şu anda 20 küsur şube kuruldu, bunlara yavaş yavaş başkan, bizler, Mithat Bey diğer arkadaşlar gidip hem onlara potansiyel kurucu üyelerle hem de beraberce neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Gayet iyi gidiyor. Biz, 1 milyon üyeyle ilgili ne yapmak istediklerimizi, onlar da bizden ne gibi beklentileri olduğunu karşılıklı konuşarak, sohbet ediyoruz. Gayet iyi geçtiğini tahmin ediyorum. Diğer şubelere de zaman içinde, hepsine gideceğiz. Önemli olan Fenerbahçe'nin kendi kongre üyeleriyle, tamamen Fenerbahçelilere, taraftarlarına açılması operasyonu bu. İnşallah da bunu başaracağız."

Kaynak: AA